Alla medarbetare på rabonlabbet i Luleå var inbjudna tillsammans med sina familjer på en elitseriematch (högsta serien) med Luleå Hockey och AIK. Totalt deltog 26 personer från Eurofins, både vuxna och barn inräknat.

Några komentarer från deltagarna:

”Efter en höst full av nedslående resultat från mitt favoritfotbollslag var det oerhört roligt att äntligen få se ett lag som levererade. Riktigt rolig tillställning blev det. Hockey är kanske inte så dumt.”

”Hela familjen uppskattade denna aktivitet och Alex som är hockeygalen säger att vi måste gå på damernas igen!”

Matchen där Eurofins var matchvärd stod förstås  i fokus, men Coop Norrbotten Arena var också uppdukad för Kids Day med aktiviteter och pysselhörnor för de yngre besökarna. Eventet var väldigt lyckat med över 2000 åskådare.

Monika Nordqvist fick som representant för Eurofins fick ärofyllt gå genom björngapet och mottog en matchtröja signerad av samtliga spelare i Luleå Hockey under ceremonin utdelad av lagkaptenen Hiirikoski.

Eurofins fick också efter avslutad match dela ut pris till matchens lirare, som blev Noora Tulum. Noora gjorde sitt 100:e mål för klubben under matchen.

Eurofins har ett lokalt samarbete med Luleå Hockey. Den unika satsning har gjort att klubben idag har bland Sveriges bästa lag på både dam- och herrsidan och samarbetet främjas extra mycket av Eurofins och Luleå Hockey delar samma tro på ett mer jämställt samhälle.