Full fart hos Eurofins radonlabb
Det är full fart hos oss på radonlabbet i Luleå och vi är i full gång att ta emot detektorer, analysera och ta fram rapporter på de mätningar som utförts under hösten och vintern.
Sista dag för att placera ut långtids detektorer för mätning av inomhusluft har passerat. Hann du inte göra en beställning under denna säsong? Det finns möjligheten att lägga en order redan nu och fylla i att vi ska leverera ordern den 1 oktober när nästa säsong drar i gång igen.
Det går fortfarande att utföra en långtidsmätning året runt men dessa mätningar kommer ej få ett årsmedelvärde utan endast en indikation. Även Kortidsmätning ger en indikation på ditt radonvärde och går också att beställa och utföra året runt.Vi har också flera spännande nyheter att presentera!

Jonte From började sin tjänst hos oss som affärsutvecklare och kommer vara kontakten utåt för Eurofins. Jonte har tidigare jobbat som hälsoinspektör hos Uppsala kommun och har därmed redan en stor inblick i Radonbranschen.
Den 15 mars kommer årets upplaga av Radondagen gå av stapeln på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Jonte och några fler kollegor från Eurofins kommer vara där på plats, kom gärna förbi vår monter för att träffa oss, prata radon och se de produkter vi erbjuder. Anmäl er via https://radondagen.org.


Vi ser fram emot att träffa er där!