Hanna började hösten 2017 som laboratorieassistent på Eurofins Radon Testing i Luleå. Hon hade tidigare studerat till civilingenjör i bioteknik på Umeå universitet och fick först tjänsten som kvalitetssamordnare.

-Under de här åren har jag gått kurser och vidareutbildat mig inom ISO-standarderna, berättar Hanna. Jag tycker om att det finns möjlighet att utvecklas och att jag alltid kan lära mig något nytt. Tack vare utvecklingsmöjligheterna är jag nu kvalitetsansvarig för både radonlabbet och vattenlabbet.

Hanna tycker att Testing for life är en väldigt bra beskrivning av arbetet som Eurofins Radon Testing gör.
-Vi jobbar verkligen för något gott och gör skillnad med vårt arbete. Vi ingår i en koncern som finns i hela världen och jag känner gemenskap med hela Eurofins, säger Hanna

Vi har bra sammanhållning på jobbet, vi trivs väldigt bra tillsammans. Eftersom vi inte är så många som jobbar innebär det varierande arbetsuppgifter, utöver kvalitetsarbetet jobbar jag också regelbundet i produktionen. Vi får chansen att bli duktiga inom olika områden. Och det blir aldrig tråkigt!

Hanna bor med sin familj i Luleå och har faktiskt gångavstånd till jobbet! På fritiden är hon gärna med sin familj, barnen är 2,5 år och 5 år gamla. Vi är gärna ute tillsammans och plockar bär i skogen när det är säsong!