Välkommen på grundutbildning av radon den 18 november

Ny på jobbet eller känner du att du behöver en repetition?   
Välkommen till Eurofins grundutbildning inom radon och radonmätningar!
                                      
Radon är en luktfri gas som varken syns, känns eller på något sätt kan upptäckas förutom genom att mätas. Det är en av de större hälsofarorna som finns i vår inomhusmiljö idag och som medför ca 500 dödsfall per år.

År 2018 kom en strålskyddslag i Sverige, den första lagen som reglerar radonhalter på arbetsplatser. Arbetsgivaren måste säkerställa att medarbetarna inte utsätts för högre halter än de tillåtna. Varje enskild arbetsgivare i Sverige är alltså skyldig att utföra radonmätningar för att säkerställa en god arbetsmiljö.

   

Eurofins bjuder nu in till en utbildning fredagen den 18:e november kl. 10:00-12:00 där du får lära dig grunderna om radon och radonmätningar. Vi går under utbildningen igenom vad radon är, hur våra produkter fungerar och hur du på bästa sätt mäter radon utifrån Strålsäkerhetsmyndigheternas metodbeskrivningar som gäller både bostäder och arbetsplatser. Vi går också kort igenom grunderna för hur du använder våra digitala verktyg.

Utbildningen hålls av Frida Johansson, affärsutvecklare på Eurofins Radon i Luleå.

Datum och tid:

Datum: Fredag 18 november 2022

Tid: 10:00 - 12:00

Plats: Webinar

Pris: 345 kr

Anmälan är bindande och avgiften kommer att faktureras.

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig på Gotowebinar genom att klicka HÄR

Vi behöver din anmälan senast den 17 november.

I samband med anmälan samtycker du till att Eurofins behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy, läs mer på https://www.eurofins.se/om-oss/integritetspolicy Av tekniska skäl hanteras uppgifterna åt Eurofins av LogMeIn (GoToWebinar:s leverantör), för information se https://www.logmeininc.com/gdpr/gdpr-compliance