Den 15 oktober är det Norrbottensmatchen, det första hemmaderbyt i SDHL, som spelas mellan Luleå Hockey och Skellefteå. Norrbottensmatchen går i linje med Eurofins filosofier och med sponsorskapet vill vi bidra till jämställdhet och likabehandling inom damidrotten och herridrotten. Vi ser fram emot en spännande match och välfyllda läktare!

Eurofins lokala närvaro i Luleå

I Luleå ligger Eurofins kompetenscenter för radon där radonmätare säljs och analyseras globalt.  I samma lokaler ligger också en del av Eurofins miljölabb som är det enda mikrobiologiska laboratoriet i regionen, där bland annat analyser av legionella utförs.

Med sin lokala närvaro i Luleå känns det självklart att, andra året i rad, sponsrar Luleå Hockey och deras initiativ för jämställdhet inom idrott.  

Vad är Norrbottensmatchen?

Norrbottensmatchen är en match där företag har möjlighet att sponsra och tillsammans sprida budskap för damhockeyn i Norrbotten. En succé från förra året som bidrog till att stärka dam- och tjejhockey i hela Hockesysverige.

Norrbottensmatchen går i linje med Eurofins filosofi om likabehandling och jämställdhet. Med sponsorskapet vill vi bidra till att ha lika välfyllda läktare på damidrotten som herridrotten samt ett jämlikt samhälle där prestationen ska premieras oavsett kön.

När: Fredagen den 15 oktober

Nedsläpp: 18.00 i Coop Norrbotten Arena

Pris: Fri entré för all publik!

Var med och bidra till ett mer jämställt Hockeysverige – tillsammans kan vi göra skillnad!

Anmäl dig till matchen här, det kommer bli en rafflande match mellan rivalerna Skellefteå och Luleå!

Luleå Hockey