Mitt namn är Linda och jag är 28 år gammal och jobbar som affärsutvecklare på Eurofins Radon. Ursprungligen kommer jag från Norrköping men har bott i Jämtland i 6 år och nu i Luleå i 5 år, så med andra ord trivs jag uppe i norr och i vinterlandskap.

Jag är i grunden civilekonom med en magisterexamen i marknadsföring. Efter examen, 2022 på Luleå tekniska universitet, började jag direkt min anställning hos Eurofins. Jag har det senaste året arbetat som projektledare hos Eurofins Radon där jag främst arbetat med marknadsanalyser för att utveckla verksamheten och Radons internationella satsningar. Det har varit ett väldigt lärorikt år och det känns otroligt spännande att fortsätta resan med Radon framåt! 🚀

När jag inte jobbar är jag oftast aktiv gärna i naturen med familj, sambon eller vänner. Helst åker jag utförsåkning men till vardags blir det mycket löpning, orientering, gymträning och andra aktiviteter som jag kommer över. Jag är en tävlingsmänniska och ställer gärna upp i lopp eller andra tävlingar för att ha mål att träna till. Något annat som ligger varmt om hjärtat är att resa, och att upptäcka nya platser, senaste resmål var i sommar till norra Italien med mina gamla studiekamrater.