Rebecca är 33 år och bor i en villa utanför Luleå med sin sambo, deras snart fyraåriga dotter och hund. Ursprungligen kommer hon från Stockholm men flyttade upp till Luleå för 12 år sedan då hennes sambo är därifrån.

  • Det bästa med att bo häruppe är att det är så stor kontrast i jämförelse med att bo i Stockholm, lugnare tempo och mindre stress. Sedan tycker jag om att det är ljust i stort sett dygnet runt på sommaren, berättar Rebecca.

Rebecca började jobba på Eurofins hösten 2017. Från början arbetade hon i produktionen med att montera radondosor. Idag har hon fått många fler arbetsuppgifter och ansvarsområden. När Rebecca började på Eurofins visste hon inte mycket om radon, men under åren har hon gått kurser och utbildningar. Idag är det henne alla i hennes omgivning vänder sig till med frågor om radon

  • Det bästa med att jobba här är att man har så bra kollegor. Det finns ett driv hos alla till att fortsätta utveckla företaget framåt. Alla utmaningar ses som en möjlighet, säger Rebecca.

På fritiden spenderar Rebecca mycket tid med sin familj och vänner eller framför tv-spelet. Hon tillbringar också mycket tid i fritidshuset. Det är även där hon ska spendera mycket tid i sommar.

  • Vårt fritidshus är ett never-ending projekt som vi har byggt själva från grunden. Så det är fullt upp hela tiden I sommar hoppas vi på att bada och njuta av solen, samtidigt som vi fixar och trixar i stugan. Vi ska också testa hur gröna fingrar jag egentligen har då jag och dottern har planterat olika grönsaker och blommor, säger Rebecca