Efter en härlig sommar är vi glada att meddela att vi återgått till våra vanliga öppettider. Från och med denna vecka har vi öppet som vanligt. Ni når oss på telefon mellan 08.30 och 15.30, med lunchstängt från 11.30 till 12.30.

Behöver du hjälp med att välja rätt antal detektorer eller vilken produkt som passar bäst för dina behov? Kontakta oss på 010-490 84 80 eller via e-post på info.radon.se@etn.eurofins.com. Vi är här för att besvara alla dina frågor och ge råd.

Radon är en osynlig och luktfri gas som kan finnas i inomhusluften. Höga radonhalter utgör en allvarlig hälsorisk, vilket gör det avgörande att mäta din inomhusluft för att veta dina nivåer. Våra passiva radondetektorer är enkla att använda och ger pålitliga resultat för att säkerställa att ditt hem eller arbetsplats är tryggt.

Om du planerar en större beställning på över 100 mätpunkter, erbjuder vi specialanpassade offerter. Kontakta vår affärsutvecklare Jonte From på Jonte.From@etn.eurofins.com eller Linda Aguirre på Linda.Aguirre@etn.eurofins.com

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt hem. Beställ en radonmätning idag och ta ett steg mot en hälsosammare inomhusmiljö. Besök vår hemsida för mer information om våra tjänster och produkter.